Safari reis Afrika

Om de juiste safari reis in Afrika  te boeken is het voor Safarivakanties belangrijk te weten wat u precies wenst te zien en  te beleven. Dan kunnen wij als Afrika reizen specialist samen met u de beste opties voor uw safari vakantie aangeven.

U zult geïnformeerd willen worden over het verkrijgen van een visum. Deze is immers nodig wanneer je een safari reis Tanzania wilt boeken. Daarbij kunnen we je ook helpen bij het boeken van een vlucht naar je safari vakantie.

Als Afrika reizen specialist kunnen wij u ook goed vertellen wat u zoal nodig heeft op de safari vakantie. Het eerste wat echt belangrijk is is zonnecrème. De zonnecrème is in Tanzania namelijk moeilijk te verkrijgen tijdens de safari vakantie. Ook een zonneklep, pet, of safari hoed met brede rand is raadzaam. Als laatste is het ook verstandig om eventuele medicijnen en informatie in te winnen over malaria e.d.

Safari reizen

Het is onze bedoeling dat u zich volledig op safari vakantie voelt en dat onze Ranger alle service geeft die u wenst, om uw safari vakantie optimaal te laten verlopen.

Voor een fantastische safari reis in Afrika bent u bij www.safarivakanties.com op het juiste adres. Wij zijn er voor u en zorgen dat uw droom reis vervuld wordt.

Combineren

Als Afrika reizen specialist hebben wij de safari reizen zodanig ontworpen dat er meerdere reizen gecombineerd kunnen worden.

Door een combinatie te maken van onze safari Afrika reizen kan men gemakkelijk berekenen wat de totale prijs van de op maat safari vakantie gaat kosten en uit hoeveel dagen Uw Safari vakantie zal bestaan.

Wil je meer weten over een safari Afrika of wil je een safari vakantie boeken? Neem dan contact op via de telefoon of per mail. Natuurlijk bent u ook van harte welkom!

Vorige pagina