Accommodaties in Tanzania

Hier vind u een overzicht met camps, hotels, resorts en lodges die deel uitmaken van onze safari vakanties in Tanzania.

Mto wa Mbo

Twiga Camp & Resort **** – Tanzania

De lodge is gelegen in het centrum van het Maasai dorp Mto wa Mbu. Rondom ingesloten tussen de “red banana”-plantages. Het is goed toeven aan het zwembad, er is een ruim openlucht terras, een overdekt terras en een gezellige bar. De perfecte maaltijden worden in het restaurant met zorg geserveerd.

Alle executive kamers hebben WiFi, airco, een eigen terras, zeer ruime bedden met klamboe. Warm water, shampoo, conditioners, aan alles is aandacht geschonken er ontbreekt niets. Drinkwater is altijd op de kamer aanwezig!

Ngorongoro

Rhino Lodge **** – Tanzania

De Rhino lodge is gesitueerd op de helling van de Ngorongoro Conservation Area, vlak aan de rand van de Crater. Tijdens een begeleide korte wandeling kijken we uit over de enorme imposante krater, 800 meter diep met een doorsnede van 22 kilometer.

In de comfortabele kamers voel je je direct thuis. Heerlijk om tijdens zonsondergang een drankje te nuttigen op het terras. Een prachtig uitzicht over het kleurrijke Afrikaanse landschap waar het wild vrij rond loopt zal nog lang in het geheugen blijven.

Ndutu

Ndutu Savannah Tented Camp **** – Tanzania

Deze accommodatie adent de sfeer van de exclusieve safarireizen van weleer. Op deze plek verbleven de filmsterren van de vorige eeuw. Baron Hugo van Lawick heeft in Ndutu zijn film ‘Migratie’ geschoten. Hij heeft hier maar liefst 10 jaar aan gewerkt. In de ruim opgestelde tenten vind u comfortabele bedden voor een goede nachtrust. Het tentenkamp is gelegen in het vrije veld zonder omheining. De Massaí houdt hier de wacht. De wilde dieren lopen vrij rond, ook vlakbij uw uniek gelegen verblijf. Met uitzicht over het soda houdende Lagarja-meer, bent u verzekerd van het allermooiste plekje in het weidse Seregeti en Norongoro wildgebied.

Serengeti

Seronera Savannah Tented Camp **** – Tanzania

In het hart van de Serengeti, de SERONERA, verscholen tussen de kopjes, ligt dit prachtige Tented Camp. Een plaats waar gegarandeerd altijd wild te zien is, ook vanaf het terras van Uw eigen robuuste tent. Tussen de kopjes, in het wijdse veld verspreid, jagen de cheeta’s en leeuwen op hun prooi. U bent zeker van de mooiste foto’s. Een Safari Vakantie herinnering van eerste orde.

Dar es Salaam

Bahari Beach Hotel ***** – Tanzania

Het 5-sterren Bahari Beach Hotel is direct gelegen aan het witte zandstrand van de Indische Oceaan. Het Hotel ligt in een weelderige tropische plantentuin met grote kokospalmen. De in cottages stijl gebouwde kamers hebben uitzicht op het schitterende witte zandstrand en de hel blauwe oceaan. Een verkoelende bries waait over het terras van de kamer. Ook van uit de bar, de beide restaurants en grote zwembad is het uitzicht fenomenaal.

Selous Game Reserve

Rufiji River Camp **** – Tanzania

Sedert 1896 bestaat het Selous Game reserve. Het uniek gelegen RUFIJI RIVER Camp, met direct uitzicht over de breed stromende rivier, is een van de oudste luxe resorts in dit wildgebied. Al de luxe banda’s hebben een prachtig uitzicht over de RUFIJI Rivier. Vanaf ieder privé balkon ziet men grote groepen nijlpaarden in de rivier, krokodillen liggen lui aan de oevers. Olifanten en ander wild komen dagelijks drinken aan de rivier. Vogels kwetteren, de ene nog harder dan de andere, geweldig om te ervaren. Het uitzicht tijdens zonsondergang is spectaculair.

In dit resort is alles tot in de puntjes verzorgd. Ruime bedden voor een goede nachtrust. Prima eten wordt met een glimlach geserveerd, het ontbreekt je aan niets. Tijd om je zelf te verwennen, te relaxen, volop genieten!

Het Selous game reserve is al sedert 1896 een beschermd natuur gebied.

Ruaha

Fox Ruaha River Lodge **** – Tanzania

Het FOX Ruaha River Camp is het gehele jaar geopend. Het weidse uitzicht over de Ruaha rivier is schitterend.  De gehele dag door komen er dieren drinken die goed te fotograferen zijn van af het eigen balkon.In de ruime safari tenten staan de comfortabele bedden, die voor een goede nachtrust garant staan.

De romantische sfeer in het openlucht restaurant geeft het perfecte gevoel voor een tot in de puntjes geregelde safari vakantie.
En nu….. Op game drive!!

Tarangire

Tarangire Safari Lodge **** – Tanzania

In het hartje van het Tarangire National Park ligt deze zeer fraaie lodge. De inrichting geeft direct een warm gevoel, omdat de decoratie Afrikaans uitstraalt, er is veel gebruik gemaakt van lokale kunst, houten vloeren, terrassen en balustrades.

De gezellige bar werkt uitnodigend, op het terras is het genieten van de Afrikaanse natuur. De dierengeluiden zijn rondom ons heen. Een perfecte plek, een perfecte ambiance, een perfecte verzorging!

Mikumi National Park

Wildlife Camp **** – Tanzania

Het Mikumi National Park is het oudste park van Tanzania. Al meer dan 50 jaar is Mikumi WILDLIFE Camp gevestigd in het hartje van dit park. De laatste renovatie is 2 jaar geleden volbracht.
Ruime, luxe kamers met afgeschermde balkons hebben uitzicht over de Savannah.

De wilde dieren zijn altijd volop in de buurt.  Er zijn Rangers die voor de veiligheid zorgen. Een gegarandeerde top locatie, waar luxe en natuur elkaar ontmoeten. Als het donker wordt is de dichtbij gelegen drinkplaats verlicht. Gedurende de maaltijden is er wel altijd iets te zien vanuit het verhoogde restaurant. De bediening is zorgzaam. Hier is het echte Afrika heel nabij.

Vorige pagina